Kook jij graag flexibel?

                               DAN ZOEKEN WIJ JOU!

 

Voor onze opdrachtgevers zoeken wij koks die het uiterste uit zichzelf halen. Wij zoeken altijd vakfanaten met ambitie. Ambitie om te groeien, ambitie om met creatieve gerechten je gasten te verwennen en de ambitie om je collega’s te inspireren.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgevers zitten voornamelijk in een straal rond 50 kilometer van Amsterdam. Wij hebben sterrenrestaurants als opdrachtgever, maar ook de lunchroom met een belangrijke buurtfunctie.

Wat bieden wij?

Een leuke werkomgeving! Opus-Pro Kitchen Recruitment krijgt regelmatig van opdrachtgevers de vraag of wij koks op uitzendbasis beschikbaar hebben. Soms gaat het dan om tijdelijke vervanging, soms om een tijdelijk personeelstekort, maar het kan ook de complete invulling van een pop-up restaurant betreffen. 

Is er een match? Jij bent:

  • Een zelfstandig werkende kok
  • Met minimaal 3 jaar werkervaring en
  • Met een duidelijke ambitie
  • Die plezier heeft in het vak.

Solliciteer op onze vacatures of schrijf je in!

Solliciteren kan op verschillende manieren. Uiteindelijk gaat het om wat voor jou werkt. Wat voor ons werkt is helder. Linksom of rechtsom willen we weten wat je kunt, wat je wilt en wat je ambitie is. In principe nodigen we je altijd even uit om kennis te maken. Jouw interesse tonen kan op verschillende manieren. Ons maakt het niet zoveel uit hoe je contact met ons opneemt, als we maar contact met elkaar krijgen! 

Solliciteer of schrijf je in!

Upload je CV
Mail jouw cv
Genoeg gelezen! Kom met ons in contact en mail jouw cv naar amsterdam@opus-pro.nl. Het is de eerste handeling voor de volgende stap in jouw culinaire carierre.
Stuur een filmpje
Filmpje!
Ben jij geen mailer maar wel een prater? Pak de selfie-stick en spreek een filmpje in. Het filmpje mail je naar amsterdam@opus-pro.nl
Bel ons op
Bellen?
Doe eens gek of voor sommige nog steeds heel gewoon en bel ons op! Een beller is nog steeds sneller. Bel ons op 020-21593993
WhatsApp ons
Appen!
Voel jij je lekker met een eerste gesprekje via Whatsapp? Dan doen we dat toch? WIj zijn bereikbaar via 0619391121
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt